Ik vond de Rots & Water training..

E-mail 1. mei, 2017

Chantal

Wij hebben de gezinstraining gedaan bij Debby. Als samengesteld gezin die van spelletjes houdt was de training heel passend. We hebben leuke dingen samen gedaan en allemaal op onze eigen manier meer mogen leren over onszelf. Het belangrijkste voor ons
was het positief kijken naar jezelf en anderen, dit maakt de sfeer een stuk beter thuis. Dank je wel Debby voor je enthousiasme en openheid om ons gezin te helpen.

E-mail 13. apr, 2017

Suzanne

De rots & water trainingen van Debby zijn zeer waardevol geweest voor onze dochter. Ze heeft geleerd hoe ze sterker en weerbaarder kan zijn. Ook heeft ze oefeningen geleerd die voor haar praktisch toepasbaar zijn. Ze heeft de trainingen ook als heel fijn
ervaren en heeft zich erg op haar gemak gevoeld.

E-mail 4. apr, 2017

Nienke

De Rots & Water trauning heeft aan onze verwachtingen voldaan. Wij zien positieve ontwikkelingen bij ons kind. We zijn gezamelijk aan het werk en hij neemt ook zelf initiatief (bijvoorbeeld met ademen). De lessen met ouders vonden wij waardvol. Geeft meer
beeld over wat je doet en hoe je kind is in een groep. En even contact met docent voor extra feedback. Ook de samenvattingen van de lessen waren duidelijk en toepasbaar.

Ik ga vooral op mijn kind af (en natuurlijk eigen gevoel) en hij vond het erg fijn en leuk. Zo kan hij leren en dat heeft hij gedaan. Wij geven aan de gehele training een 8.

E-mail 4. apr, 2017

Joyce

De Rots & Water training heeft aan onze verwachtingen voldaan. Onze dochter is een stuk zelfverzekerd.

De les(sen) met ouders zijn waardevol en de samenvattingen van de lessen duidelijk en toepasbaar.

We vinden jou een prettige trainer. Je doet het super leuk en onze dochter voelde zich op haar gemak.

Cijfer voor de training: 9

E-mail 4. apr, 2017

Jessica

Ik heb mijn dochter enorm zien groeien in de weken van de training. Ze staat beter haar mannetje en is zekerder over zichzelf. Ook maakt ze zich niet meer zo druk wat andere over haar zeggen of hoe ze doen. We zien duidelijk een sterker meisje. Gelukkig
houd ze nog steeds haar krachtige en positieve eigenschappen. Ze was enorm op haar gemak bij jouw en ook ik ervaarde de ouder lessen als zeer prettig en bruikbaar. Zowel als voor mijn dochter maar ook voor mezelf.

E-mail 4. apr, 2017

anoniem

Ik wist niet wat ik kon verwachten maar had wel hoge verwachtingen. Dat ligt natuurlijk ook geheel aan het kind. Ik heb de verwachtingen iets bij moeten stellen. Later zagen we resultaten. In het begin ervaarde onze zoon het als een leuke gymles....ik
zag ook geen vooruitgang. Later kreeg het voor onze zoon een plekje en ging hij de oefeningen ook naast de trainingen toepassen. Toen zagen wij pas wat verandering.We zullen jou als trainer aan bevelen aan andere partijen

Ons cijfer voor de gehele training is een 8

E-mail Website 24. mrt, 2017

Vera Hagen

Debby en ik waren 1 van de 16 trainers bij het grootste weerbaarheidsevenement in Almere met ruim 200 kinderen.

Ik heb Debby meegemaakt als zeer kundig, haar uitleg is heel goed en helder. Debby straalt rust uit. Ze neemt de tijd voor een opdracht en laat zich niet gek maken. Ook niet als de groep uit 40 kinderen bestaat.

Ik heb genoten van deze dag en ik hoop dat we snel weer ergens samen staat. Bedankt lieve Debby.

E-mail 24. mrt, 2017

Claudia en Henny

Sam is rustiger geworden, zowel thuis als op school. Hij heeft nog steeds wel aanvaringen met kinderen, maar die zijn wel afgenomen.

Sam heeft veel makkelijk toepasbare handgrepen gekregen, maar vindt het nog wel lastig om ze in de praktijk (= op school) te gebruiken. We zullen hem eraan blijven herinneren en hopelijk baart oefening kunst!

Het was fijn om te zien hoe de lessen in de praktijk gingen en hoe kinderen op elkaar reageren. Ik vond het alleen wel moeilijk dat Sam niet te houden was al kwam dat misschien omdat hij het heel spannend vond.

Ik vond het heel fijn dat je zoveel geduld met Sam had en hem in zijn waarde liet. Ik denk dat dit voor Sam belangrijk is geweest om uiteindelijk toch rust te vinden en mee te doen.De samenvattingen staan boordevol praktische tips. Sam is geen prater, dus nu
konden wij toch ook nalezen wat er tijdens de les gebeurde. Diverse tips uit die samenvattingen pas ik nu ook thuis toe.

E-mail 20. jan, 2017

Sandra en Gijs

Gijs vond de lessen erg leuk, ondanks dat hij vooraf niemand van de groep kende en veruit de jongste was. Hij heeft veel geleerd en gaat nu rustiger om met moeilijke momenten.


Dank je wel Debby

E-mail 5. dec, 2016

Edwin van Rijswijk

Tijdens een ouderinformatieavond training heeft Debby mij geholpen als assistent. Ik ervaar Debby als een aardige en gepassioneerde trainster / collega.

E-mail Website 4. dec, 2016

Arne

Mijn dochter keek altijd uit naar de training en ze had er ook echt baat bij. Bij de laatste les was ik zelf ook aanwezig en toen zag ik hoe geduldig en goed ze omging met de deelnemers / de kinderen.

E-mail 22. nov, 2016

Annette

Mijn dochter ging met veel plezier naar de Rots en Water training toe. Na iedere les kregen we dezelfde avond een email met wat er geoefend was. Zeker een aanrader voor ieder kind. Dit zou standaard op scholen aangeboden moeten worden.

E-mail 14. nov, 2016

Karin

Wij hebben als gezin de Rots&Water training gedaan bij Debby. Dit was een heel fijne ervaring. Doordat wij de training met het hele gezin hebben gedaan, konden we inhoudelijk sturen wat er nodig was voor ons gezin. Thuis konden we teruggrijpen naar de
handreikingen en opmerkingen die in de lessen aan de orde waren waardoor de inhoud van de trainingen meer ging leven en geïntegreerd werd in ons gezinsleven. Thuis konden we de kinderen hierdoor nog beter begeleiden.

We hebben veel overleg gehad met Debby en met de verkregen informatie heeft zij de inhoud van de training iedere keer weer aangepast op de behoeften die wij hadden om te kunnen groeien als gezin.

Debby is een hele fijne trainster. Ze staat open voor idee├źn, is flexibel en voelt heel goed aan wat er nodig is.

De Rots & Water gezinstraining heeft ervoor gezorgd dat onze kinderen zijn gegroeid in hun omgang met elkaar, ze doen meer met elkaar. Ook hebben zij een persoonlijke groei doorgemaakt, ze helpen elkaar meer en bemoeien zich minder met elkaar, ook kunnen ze
beter onder woorden brengen wat ze willen en hoe ze zich voelen waardoor er minder boze buien zijn. We vormen een team als gezin en zijn minder op eilandjes ver van elkaar vandaan.

E-mail 6. nov, 2016

Hendrik-Jan

Debby gaat heel goed met de kinderen om. Onze zoon vond het fijn om naar de training te gaan. Concentreren gaat een stuk beter en hij gebruikt zijn oefeningen vaak. Hij voelt zich sterker na deze training.

E-mail 29. sep, 2016

Denise

De training bij Debby heb ik positief ervaren. Ze neemt de tijd om naar je persoonlijke verhaal te luisteren en daarop spelenderwijs met de kinderen aan de slag te gaan. Op een laagdrempelig manier leert een kind sterker in zijn of haar schoenen te staan.
De ouders worden ook betrokken bij het proces en leren daardoor op een andere manier je eigen kind te benaderen. Een absolute aanrader!

Meest recente reacties

Deel deze pagina