Informatie voor Scholen en Bso's

Zijn er kinderen op uw school of Bso die behoefte hebben aan het vergroten van hun zelfvertrouwen? Of wordt er in uw klas/groep regelmatig gepest? Zijn er kinderen binnen uw school of bso die weinig zelfvertrouwen hebben? Of zou u gewoon de sfeer en samenwerking spelenderwijs willen versterken?

Ik bied scholen en Bso's aan om op locatie de training Rots & Water te geven. Bij scholen zou dit na schooltijd in de gymzaal of in een klaslokaal, of tijdens schooltijd kunnen plaatsvinden.

De training Rots & Water is uitermate geschikt om een groep (school)kinderen de kans te geven hun zelfvertrouwen te vergroten en weerbaarder te worden. Tevens wordt de groep door de gezamenlijke, leuke en speelse activiteiten hechter en er ontstaat een veilige sfeer. Kinderen ontwikkelen zich didactisch, emotioneel en sociaal vele malen beter als de plek waar ze zich bevinden veilig is.

Pesten is één van de thema's tijdens de training. De kinderen ervaren dat pesten niet cool is, en pestkoppen eigenlijk zelf onzeker zijn. Slachtoffers van pestgedrag ervaren hoe ze op een slimme manier STERK kunnen zijn en daardoor minder vaak doelwit zijn van pesters en weerbaarder zijn tegen pesters. Kinderen die pesten doen dit meestal uit onzekerheid of vanuit andere achterliggende redenen (kinderen kiezen hier niet bewust voor). Deze kinderen ervaren hoe fijn het is om samen te spelen en er ontstaat wederzijds respect waardoor het pesten af zal nemen.

De training Rots & Water is een echte "doe-training", waarbij achteraf  en tussendoor wordt gereflecteerd door de kinderen (ervaringen, gevoelens en gedrag). De kinderen ervaren de training niet alleen als leerzaam maar ook als erg leuk; ze komen dichter bij zichzelf en elkaar.

Bent u geinteresseerd in een training bij u op school? Neem dan contact op voor meer informatie. Wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Meest recente reacties

03.12 | 20:58

Beste Lamiye,
Bedankt voor je bericht!
Als je even een mail stuurt dan kan ik je wat beter informatie geven.
Groetjes Debby

18.11 | 00:27

Geachte heer/mevrouw,
Ik zou wat meer info willen erover onder andere de dagen tijdstip en de prijs.

Met vriendelijke groet,

Lamiye can

Deel deze pagina